Hoppa till textinnehållet

Vad drömmer du om?

Var har du ditt engagemang? Är det i en idrottsförening, konstförening eller annan förening? Brinner du för teater, musik eller annan konstform? Är du nyfiken på att lära dig mer om något i vår bygd eller bär du på kunskap som du vill sprida till fler? Vill du plugga utomlands eller flytta till studentlägenhet?

 

Då har du kommit rätt.

Exempel på drömmar vi har förverkligat

Utveckla, utbilda, underhålla eller utforska?

Oavsett vad du brinner för kanske du ibland känner att du vill mer men att pengarna helt enkelt inte räcker till. Där kan Roslagens Sparbanks stiftelser komma in i bilden. 

Stiftelserna och Coronakrisen

Av Roslagens Sparbanks fyra stiftelser bidrar Näringsliv och Kultur; Forskning och Utbildning; samt Häveröstiftelsen till Roslagens utveckling bland annat genom bidrag, projekt och arrangemang. (Den fjärde stiftelsen driver ungdomsboende i 32 lägenheter på Campus Roslagen i Norrtälje.) Så här ser de tre först nämnda stiftelserna på sin verksamhet i spåren på Corona och Covid-19.

Plugga utomlands?

Med ett stipendium kan drömmen om att plugga utomlands komma närmare.

Åka skolresa?

15 september - 15 oktober varje år kan du ansöka om bidrag för skol/studieresa.

Studentlya?

Roslagens Sparbanks stiftelse för ungdomsboende har totalt 30 lägenheter i Norrtälje, öppna för unga mellan 18 och 29 år.

Utveckla Häveröbygden?

Roslagens Sparbanks stiftelse för utveckling av Häveröbygden arbetar för att Häveröbygden ska fortsätta utvecklas som ett modernt samhälle präglat av konstruktivt samarbete.