Meny
Kontakta oss
Bankinformation
Organisation
Hållbarhet
Bankens stiftelser
Söka bidrag

Bygg framtiden med oss

Bild på medarbetare på Roslagens Sparbank

Hos oss finns stora möjligheter att växa och utvecklas. Att forma din egen och andras framtid. Skapa växtkraft genom idéer och kapital. Förändra, förbättra och förverkliga. Öppna nya dörrar och stänga gamla. Välkommen att jobba hos oss!

Trivs du att arbeta med människor och tycker att ekonomi är intressant? Vill du arbeta för ett attraktivt och öppet Roslagen i tillväxt? Då kan Roslagens Sparbank vara en arbetsgivare för dig.

Vi är ingen vanlig bank. Vi är en lokal sparbank som bedriver modern bankverksamhet samtidigt som vi stödjer utvecklingen i Roslagen. Att vi är just en sparbank innebär att vi inte har några aktieägare. Det gör att vi istället kan använda delar av vår vinst till att utveckla bygden där vi och våra kunder verkar. Så har det varit sedan 1859 när vi öppnade vårt första kontor i Norrtälje. Idag har vi även kontor i Hallstavik, Rimbo och Älmsta.

Våra cirka 110 medarbetare representerar många olika roller, de vanligaste är rådgivare, privatrådgivare och företagsrådgivare men här finns även andra yrkeskategorier, en del som arbetar direkt mot kund och andra som arbetar mer bakom kulissen.

Vi strävar efter att vara en inspirerande arbetsplats där våra medarbetare utvecklas och känner sig uppskattade och sedda. Att våra medarbetare är engagerade och mår bra är avgörande för vår förmåga att ge våra kunder bästa service.

Om du tycker om det du läser och vill utvecklas med oss – håll gärna utkik efter våra lediga jobb!

Lediga jobb

Just nu finns inga lediga tjänster, men du är alltid välkommen att skicka in en intresseanmälan nedan.

Spontanansökningar

Intresseanmälan för arbete i Roslagens Sparbank