Här kan du läsa mer om mottagrna av stiftelsebidrag och vad de ska använda bidraget till.

Finstastiftelsen - 12 500 kronor

Finstastiftelsen har skapat en vacker plats vid Birgittas källa som lockar många besökare. Stiftelsen önskar även att placera ett bord för ljus i källan med en penningbössa under. Bordet kommer att tillverkas i järn av smeden Mathias Wilson.
Roslagens Sparbanks Stiftelser ger ett bidrag på 12 500 kr till detta projekt.

Rimbo Idrottsförening - 80 000 kronor

Rimbo Idrottsförening för ett bidrag på 80 000 kr från Roslagens Sparbanks Stiftelser som går till ny ledbelysning runt löparbanan.

Yvonne Svensson - 14 000 kronor

Elever från Industrihuset i Rimbo har länge drömt om att få besöka Lars Lerins konsthall på Sandgrund –  en dröm som nu äntligen blir verklighet! Yvonne har under de senaste åren målat och haft gemensamma utställningar tillsammans med eleverna.

Roslagens Sparbanks Stiftelser ger ett bidrag på 14 000 kr som går till busskostnader och inträde.

Rimbo Ungdoms Teaterförening - 20 000 kronor

Rimbo Ungdoms Teaterförening bildades 1995 och närmar sig snart 30 st genomförda samt mycket uppskattade teaterföreställningar!

I november planerar teaterföreningen att sätta upp: ”Folk och rövare i Kamomilla stad” som är baserad på en bok av Thorbjørn Egner.

Roslagens Sparbanks Stiftelser ger ett bidrag på 20 000 kr som går till uppsättningen.

Rimbo Tennisklubb - 50 000 kronor

Rimbo Tennisklubb får ett bidrag på 50 000 kr från Roslagens Sparbanks Stiftelser som går till ett nytt elskåp i Rimbo tennishall.

Konst i Rånäs - 40 000 kronor

I sommar kan man återigen få uppleva en fantastisk konstutställning i den vackra slottsparken vid Rånäs Slott! Utställningen passar hela familjen och pågår under sex veckor.

Roslagens Sparbanks Stiftelser ger ett bidrag på 40 000 kr som går till arrangemang av utställningen.

Rimbo HK Roslagen - 40 000 kronor

Rimbo HK Roslagen är en aktiv klubb med många duktiga handbollsspelare! Klubben behöver nyttja flera lokaler för sina träningar och behöver därför göra inköp av material samt nya handbollsmål.

Roslagens Sparbanks Stiftelser ger ett bidrag på 40 000 kr som går till två nya handbollsmål samt till inköp av träningsmaterial.

Rimbo Arrangörsförening - 25 000 kronor

Rimbo Arrangörsförening är en nybildad förening som under året kommer att arrangera flera olika evenemang och konserter.

Roslagens Sparbanks Stiftelser ger ett bidrag på 25 000 kr som går till tre olika arrangemang under sommaren 2022 på terrassen som är belägen utanför Rimbo kulturscen.

Popkollo - 25 000 kronor

Popkollo är en ideell förening som har sitt ursprung i Hultsfred år 2003.

Föreningen verkar för att uppmuntra, inspirera & engagera unga tjejer och transpersoner till att våga ta klivet in i musikens värld. I sommar kommer det att arrangeras två popkollon i Rimbo i samverkan med Rimbo kulturskola.

Roslagens Sparbanks Stiftelser ger ett bidrag på 25 000 kr som går till arrangemang av popkollon.

Närtuna Gottröra Skytteförening - 5 000 kronor

Närtuna Gottröra Skytteförening bildades 1966 och har idag en väletablerad verksamhet för ungdomar och vuxna. Föreningen arrangerar regelbundet tävlingar som lockar många besökare.

Skyttehallen är i behov av ny isolering och Roslagens Sparbanks Stiftelser ger ett bidrag på 5 000 kr som går till isolering av hallen.

Löparklubben Roslagen - 10 000 kronor

Den 6 juni får både barn & vuxna möjlighet att vara med i lopp som arrangeras i Norrtälje stad. Papricaloppet för den yngre löparen och Norrtälje stadslopp för den äldre.

Roslagens Sparbanks Stiftelser ger ett bidrag på 10 000 kr till evenemanget.

Kooperativet Industrihuset i Roslagen - 20 000 kronor

Kooperativet Industrihuset gör en värdefull insats för barn med olika funktionshinder och deras familjer och har bedrivit idéburen vård och omsorg i 25 år. Under flera år har man bjudit in till mingelkvällar för dessa familjer som varit mycket uppskattade och nu planerar man för en mingelkväll i maj månad.

Roslagens Sparbanks Stiftelser ger ett bidrag på 20 000 kr till arrangemanget.

Susanne Pontvik    - Vildare Rimbo - 15 000 kronor

Den 21 maj välkomnas vi alla till festivalen ”Vildare Rimbo” som arrangeras av Susanne Pontvik i samverkan med flera eldsjälar!

Festivalen kommer att äga rum på Rimbo Torg där det kommer finnas möjlighet att ta del av många olika aktiviteter.
Roslagens Sparbanks Stiftelser ger ett bidrag på 15 000 kr som går till evenemanget.