Här kan du läsa mer om mottagrna av stiftelsebidrag och vad de ska använda bidraget till.

Edsbro Hembygdsförening

Edsbro hembygdsförening är en ideell förening som vill värna och främja bygden genom att arbeta för dess dåtid, nutid och framtid.

Varje år arrangerar föreningen flera olika välbesökta evenemang. För att förhindra stölder av värdefulla  föremål i föreningens hus så behöver man sätta upp dörrar i form av plexiglas. Roslagens Sparbanks Stiftelser ger ett bidrag på 20 000 kr till plexiglasdörrar.

Närtuna gottröra skytteförening

Skytteföreningen får ett bidrag på 20 000 kr från Roslagens Sparbanks Stiftelser som går till byggnation av en grillstuga.

Rimbo SOK

Rimbo SOK bedriver i huvudsak idrottsaktiviteter som orientering, skidåkning och mountainbike. Klubben sköter även, på ett föredömligt sätt, motionsspåren i Rimbo och behöver nu investera i en ny åkgräsklippare för detta ändamål.

Roslagens Sparbanks Stiftelser ger ett bidrag på 15 000 kr som går till inköp av en ny åkgräsklippare.

RUT, Rimbo Ungdoms Teaterförening

I november får vi möjlighet att se en välskriven & underhållande revy i Rimbo! Rimbo Ungdoms Teaterförening sätter nu, efter flera års manusskrivande, upp en revy med både tal och sångnummer på Rimbos nya kulturscen Opalen.

Roslagens Sparbanks Stiftelser ger ett bidrag på 20 000 kr som går till produktionen.

Sättraby Bygdegårdsförening

Sättraby bygdegårdsförening får ett bidrag på 50 000 kr från Roslagens Sparbanks Stiftelser som går till renovering av avloppssystem.