Hoppa till textinnehållet

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Ställ gärna en fråga till oss.

 

Spara för framtiden

Spartips - Spara minst 10 procent av din lön och ha minst två månadslöner i buffert.

Välkommen in på en rådgivning med Pernilla Westerberg, en av våra Privatrådgivare, eller någon av kollegorna så hjälper vi dig komma igång!

Kontakta oss gärna

Kundcenter Privat

0176-770 00

Spärrservice

08-411 10 11

Hitta ditt bankkontor

Sök kontor

Följ oss sociala medier

Vi finns på Facebook


Varning för falska samtal

Bedragare ringer och påstår att de är från banken eller polisen. De vill komma åt koder från dosan eller att du loggar in med Mobilt BankID. Om du får den här typen av samtal: Lägg genast på. Har du lämnat ut koder, kort- eller kontouppgifter? Kontakta banken på telefon eller besök närmaste bankkontor. Så skyddar du dig mot bedrägerier

Aktuellt just nu

Billigare courtage

Nyhet - ny sänker vi courtaget för dig som handlar med aktier - från 0 kronor per affär.

Handla online - 0 kr courtage

Vinnare i årets UF-final

Snacks var ett vinnande koncept för att få pris i årets final, när bästa Uf-företag skulle utses i stiftelsernas regi. Pick It Up UF, som sålde små tänger att plocka bland annat snacks med, vann en betald resa till entreprenörskonferensen EMAX i Göteborg.

Grupbild UF-final 15 maj 2019 - alla vinnare

SkogsElmia 6 juni

Följ med oss på mässan - SkogsElmia 2019 i Jönköping. Vi åker tidigt den 6 juni och kommer hem igen samma kväll.

Varmt välkommen att följa med på vår trevliga bussresa.

Lars och Lars-Eric

Skog i Roslagen

Kolla ditt avlopp

Utvecklingscentrum för Vatten och Roslagens Sparbanks stiftelser efterlyser fastighetsägare med småavlopp som vill få de undersökta på ett vetenskapligt sätt.

Gör en analys till subventionerat pris av de viktigaste parametrarna, de som övergöder Östersjön och de som kan kontaminera ditt dricksvatten.

Mathildalaboratoriet skylt

Roslagsmiljonen - gör nytta i Roslagen

Varje medarbetare på banken får skänka 10 000 kronor till en valfri förening, eldsjäl eller projekt som gör Roslagen till en bättre plats att leva på. Roslagsmiljonen är ett femårigt projekt initierat av Roslagens Sparbanks Stiftelser som ger en miljon till nytta för Roslagen

Bild på IBK Roslagsalliansen lag09

Storslaget Körslag

Norrtälje Gospel kammade hem första priset, ett körstipendium på 15 000 kronor när Roslagens Sparbanks Stiftelser bjöd in till Roslagens eget Körslag. Men varken Hallstaviks Kammarkör eller Nova Gospel från Rimbo gick lottlösa hem denna kväll. De får 5000 kronor vardera i körstipendium.

Bild från Körslaget i Roslagen

Öppettider Kristi Himmelsfärd

Vi stänger våra kontor tidigare på onsdagen före Kristi himmelsfärd. Och vi har stängt på torsdagen. Fredagen och lördagen har vi öppet som vanligt.

The hands of a woman setting a flower in a pot.