Hoppa till textinnehållet

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Låna lokalt - prata bolån med oss!

  • När du lånar hos oss är du med och bygger ett Roslagen där människor kan utvecklas och må bra.  
  • Att vi är just en sparbank betyder att vi delar med oss av vår vinst för att utveckla vår bygd istället för att dela ut pengar till aktieägare, för några sådana har vi inte.
  • När du lånar lokalt stannar pengarna i Roslagen.

 

Kontakta oss gärna

Kundcenter

0176-770 00

Spärrservice

08-411 10 11

Hitta ditt bankkontor

Sök kontor

Följ oss sociala medier

Vi finns på Facebook


Varning för falska samtal

Bedragare ringer och påstår att de är från banken eller polisen. De vill komma åt koder från dosan eller att du loggar in med Mobilt BankID. Om du får den här typen av samtal: Lägg genast på. Har du lämnat ut koder, kort- eller kontouppgifter? Kontakta banken på telefon eller besök närmaste bankkontor. Så skyddar du dig mot bedrägerier

Aktuellt just nu

Ansök om bidrag

Nu är en ny ansökningsperiod för projekt- och aktivitetsbidrag öppen. Denna period prioriteras ansökningar som: syftar till ökad inkludering i samhället, bidrar till en hållbar utveckling och/eller riktar sig till unga. Ansök senast 31 januari.

Bild på logotype för Roslagens Sparbanks Stiftelser

Mer öppet i Norrtälje centrum

Vid årsskiftet får centrumkontoret i Norrtälje kraftigt ökade öppettider, inklusive lördagsöppet. Samtidigt stänger vi vårt kontor vid Norrteljeporten.

Bankhuset Norrtälje

Mod, Mål & Mening

Välkommen på en inspirationskväll på Väddö den 13 februari där vi bland andra får lyssna till Leo Razzak - den sociala entreprenören som alltid hittar lösningar där andra ser problem. Kvällen bjuder också på panelsamtal och lokala utställare.

Bild på Leo Razzak

Roslagsmiljonen - gör nytta i Roslagen

Varje medarbetare på banken får skänka 10 000 kronor till en valfri förening, eldsjäl eller projekt som gör Roslagen till en bättre plats att leva på. Roslagsmiljonen är ett femårigt projekt initierat av Roslagens Sparbanks Stiftelser som ger en miljon till nytta för Roslagen

Bild på Norrtälje Gymnastikförening

Apple Pay

Ta den enkla vägen genom kassan. Apple Pay är en mobil betaltjänst som är smidig och enkel att använda. Tjänsten fungerar med dina vanliga Apple-enheter, och du gör säkra betalningar i butiker, appar eller på webben. 

Apple Pay

Ombyggnad pågår i Norrtälje

Vi stamrenoverar på huvudkontoret i centrala Norrtälje från med den 9 januari och fram till och med våren 2020. Vi ber om ursäkt för eventuella störningar som detta kan medföra och ber dig också ha överseende med eventuellt väntetider som kan uppstå.

Skylt - Ombyggnad pågår våren 2020

Sollån

Funderar du på att investera i solceller? Med solpaneler ger du dig själv möjligheten att sänka dina elkostnader. Vi erbjuder ett Sollån med en ränta på 1,65 procent, oavsett vilken leverantör av solpaneler du väljer.

Solpanel

får du ett "rikare" liv

Få inspirerande tips och råd som kan hjälpa dig i vardagen och som ger dig koll på din vardagsekonomi. Så att livet blir enklare och framtiden roligare.

Bild på landskap

Ledig lägenhet

Nu finns det möjlighet att hyra en ungdomslägenhet på Campus Roslagen, du som har är kund i Roslagens Sparbank har förtur i kön.

Inflyttning 2020-03-01. Vi vill ha din intresseanmälan senast den 6 februari.

Sparbankens lägenheter på Campus Roslagen