Hoppa till textinnehållet

Tack för att du i första hand gör dina bankärenden digitalt och bara besöker oss fysiskt om du måste. Tillsammans kan vi bromsa smittspridningen av Covid-19.

Låna lokalt - prata bolån med oss!

  • När du lånar hos oss är du med och bygger ett Roslagen där människor kan utvecklas och må bra.  
  • Att vi är just en sparbank betyder att vi delar med oss av vår vinst för att utveckla vår bygd istället för att dela ut pengar till aktieägare, för några sådana har vi inte.
  • När du lånar lokalt stannar pengarna i Roslagen.

 

Hjälp till självhjälp för dig som vill bli mer digital

Det finns många praktiska sätt att hantera sin vardagsekonomi digitalt, men ibland kan det upplevas som lite svårt att komma igång. Vi har skapat en sida där du hittar vägar in till bra tips, filmer och råd!

Kontakta oss gärna

Vi finns här för dig när du behöver det

Som kund är du alltid välkommen att kontakta oss. Just nu rekommenderar vi dig att göra dina ärenden via appen, internetbanken eller telefon. Du vet väl att det även går att ha rådgivningsmöte med oss över telefon!?

Varning för falska samtal

Det sker många bedrägeriförsök i Coronatider. Vissa bedragare ringer och påstår att de är ifrån Folkhälsomyndigheten, polisen, Finansinspektionen eller banken. Om du får den här typen av samtal: Lägg genast på!

Andra använder sms, mejl eller gör hembesök, framförallt hos äldre.

Lämna aldrig ut koder, kort eller kontouppgifter. Om du trots allt lämnat ut personlig information, kontakta oss omgående!
Så skyddar du dig mot bedrägerier

Aktuellt just nu

Stöd i osäkra tider

Påverkas din ekonomi av coronaviruset? Vi vill finnas här för dig. Därför har vi samlat våra bästa tips kring sparande, lån, boende och företagande.

 

Som kund är du alltid välkommen att kontakta oss! Just nu rekommenderar vi dig att göra dina ärenden via appen, internetbanken eller telefon.

Older woman leaning against doorpost

Ny ansökningsperiod

Mellan den 1 och 31 januari går det att ansöka om projekt- och aktivitetsbidrag från Roslagens Sparbanks Stiftelser.

 

Bidrag kan utgå till organisationer, föreningar eller enskilda personer för ändamål och projekt som utöver den enskildes egenintresse kan antas bli till allmän nytta och betydelse för samhället.

Playing with snow

Skaffa Mobilt BankID till omyndig i appen

Många hör av sig till oss om 1177 och legitimering för sin ungdom. Då räcker inte det "Mobilt SäkerhetsID" som de skaffat via sina föräldrars app. Och nu kan du även ansluta ditt barn till mobilt BankID direkt i appen, utan att behöva ta er till ett kontor mitt i pandemin.

Kids watching iPad in sofa

Logga in och se ditt årsbesked

Nu kan du logga in och läsa ditt årsbesked digitalt. Klicka på "Dokument" i menyn och sedan på "Översikt", efter att du har loggat in. I internetbanken kan du som har barn som är kund i banken dessutom se barnens årsbesked.

Mother with two children looking at different devices.

Ledig ungdomslägenhet

Nu finns det möjlighet att hyra en egen ungdomslägenhet på Campus Roslagen, du som är kund i Roslagens Sparbank har förtur i kön.

 

Vi har två lediga ungdomslägenheter i Roslagens Sparbanks ungdomslägenheter på Campus Roslagen i Norrtälje.

 

Sparbankens lägenheter på Campus Roslagen

Nöjdaste kunderna!

Sparbankerna har Sveriges nöjdaste kunder inom både privat- och företagsmarknad visar den kundundersökning som genomförts av Svenskt Kvalitetsindex under hösten 2020 för hela bankbranschen.