På höstkanten åkte vi iväg med 2 glada gäng för att se och uppleda den härliga och vackra holländska huvudstaden.

Dag 1, tillika resdagen, hade vi stadssightseeing och lite fri tid för att själv kunna utforska närområden runt vårt jättetrevliga och nyrenoverade hotell som ligger alldeles vid Rembrandt-platsen.

Dag 2 lämnar vi Amsterdam för att ta oss ut på landsbygden, vi besöker bland annat den pittoreska staden Edam som är välkänd för sina goda ostar.Precis utanför Edam så stannar vi till på en ostgård för både provsmakning och massa ostshopping, sen tar vi vår buss ut till kusten och besöker den vackra fiskebyn Volendam.

Dag 3 tar vi en egen chartrat  båt för att kunna kryssa oss fram i Amsterdams vackra kanalsystem. Vi intar en lunchbuffé ombord på båten.Slutdestinationen för vår kryssning denna dag är ett av världens mest kända diamantsliperi. Här får vi se hur man slipar dessa otroliga ädelstenar, också tid för lite shopping. (Tur att banken har så bra betal- och kreditkort!)Dagen avslutas på en italiensk restaurang där vi får avnjuta mängder med goda maträtter samtidigt som vi njuter av trevlig musik och underhållning.

Dag 4 är en fridag där man kan hitta på egna aktiviteter. Jag vet att det blev både shopping, museibesök och mera sightseeing för många av oss.

När vi sätter oss på vår buss på Arlanda kvällen dag 4, så ser jag så många lyckliga och nöjda resenärer (vilket också jag får bekräftat i vår utvärdering).

Nu startar vi redan planeringen för Bankresan 2020.

Ett stort tack till Norrtälje resebyrå som hjälper oss att arrangera denna fina resa år efter år, men framför allt ett Stort tack till er alla resenärer som gör dessa resor oförglömliga. För er, för mig och för vår Roslagens Sparbank.