Meny
Våra privattjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Aktie-TV

Kom ihåg att anmäla din till Aktie-TV 18 maj november!

Den 18 maj är det dags för Aktie-TV igen, även denna gång på distans. Anmäl dig till kundträffen på kvällen den 18 maj med våra placera-experter!

Intresseanmälan till vårens Aktie-TV

Onsdagen den 18 maj 18.30 lanseras vårens upplaga av Aktie-TV, programmet som guidar dig genom bankens aktuella investeringsstrategi, synen på aktiemarknaden och vilka sektorer samt bolag som kan vara intressanta att placera i. Vi diskuterar hur stigande inflation, räntor och energipriser påverkat konjunkturen, bolag och den egna ekonomin och vad vi kan se framåt. Programmet sänds i maj och november.

Följ med på en unik inblick i bankens aktuella allokeringsvy där våra strateger diskuterar konjunkturen, aktuella teman och aktiemarknaden. Flera av Roburs förvaltare medverkar och berättar om sina respektive fonder. Vi kommer också att träffa ett antal analytiker från Kepler Cheuvreux som kommenterar sina bolag och den branschen de följer. 

Här är ett axplock av innehållet av Aktie-TV

  • Våra experter ger en uppdatering om marknaden, konjunkturen och den egna ekonomin, just nu och i ett längre perspektiv. Hur ser de på aktiemarknaden nu och framåt?
  • Våra strateger diskuterar hur stigande räntor, inflation och ökande energipriser kommer att påverka omvärlden. Vår privatekonom Arturo Arques följer upp diskussionen och hur det slår mot mig som privatperson och vad kan man göra för att parera. Tips om budget och vad man kan spara in på.
  • Vd:arna för New Wave, Nyfosa och NIBE ger sin syn på utvecklingen av bolagen just nu och hur de ska växa framåt. Våra analytiker ger sina kommentarer och kommer att göra fördjupningar i ett antal sektorer.
  • Förvaltare från Robur ger en uppdatering om hur de ser på framtiden för sina respektive fonder och marknader. Fokus kommer att ligga på Globalfonden, Small Cap Emerging Market, Småbolag Sverige.
  • Madelén Falkenhäll svarar på varför man måste jag ha koll på pensionen, vilka faktorer som påverkar min pension och hur jag kan påverka min framtida inkomst.
  • Hur är stämningen på handlargolvet? Vilka bolag är inne i värmen och vilka är kalla? Det kommer vi att få reda på och toppar det med lite praktiska tips i ”Tips från coachen”.

Programmet i sin helhet samt bonusmaterial med längre intervjuer publiceras 18 maj 18.30 på Aktiellt vår samlingsplats för placeringar och sparande.

Datum: 18 maj 18.30
Vårens Aktie-TV

Och kolla gärna in Aktiellt för tips och dagliga uppdateringar från aktiemarknaden!

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En placering i finansiella instrument aktier innebär ett risktagande och du kan förlora hela eller delar av det investerade kapitalet. Vid en placering i utländska finansiella instrument kan utfallet även påverkas av förändringar i respektive lands valutakurs.

För Swedbank Roburs fonder finns även aktuella faktablad, informationsbroschyrer och fondbestämmelser att hämta hos din återförsäljare eller på swedbankrobur.se.