Hoppa till textinnehållet

Hjälp att komma igång digitalt!

Mother and adult son looking at a laptop on the porch

Här har vi samlat en del tips och hjälp på vägen för dig som bestämt dig att bli mer digital. 

Hur gör jag?

Våra kollegor på Sparbanken Tanum på Västkusen och vår samarbetspartner Swedbank har tagit fram några bra videoinstruktioner om hur du använder några av bankens digitala tjänster.

Att ta steget!

Det finns många praktiska sätt att hantera sin vardagsekonomi digitalt, men ibland kan det upplevas som lite svårt att komma igång. Betalningshjälpen på nätet visar vi dig till exempel hur du handlar på nätet, betalar räkningar, skickar pengar, och lite annat så att du tryggt och säkert kan hantera din digitala vardag.

SeniorNet Roslagen Seniorer lär seniorer IT

Har du redan skaffat en eller är på väg och vill ha hjälp, råd eller lösa ev. problem. Då kan du vända dig till SeniorNet Roslagen.

Seniorsurfarna SVTPlay

Allt mer i vår vardag styrs av den digitala tekniken. Sveriges mest folkkära personer skickas till ett träningsläger för att drillas i digitala färdigheter.

Målet är att gå från mer eller mindre digital oskuld till en "fullfjädrad seniorsurfare". Guide och programledare är Kattis Ahlström.

Bibliotekets Digidelverksamhet

Biblioteken i Norrtälje kommun har fått drygt en miljon kronor genom två bidrag från statliga kulturrådet för att kunna fortsätta satsningen på digital delaktighet för alla invånare. Vi är med och stöttar verksamheten.

Fler filmer

Vill du veta hur du börjar månadsspara, hur du öppnar investeringssparkonto eller hur du handlar med aktier gå in på vårt YouTube-konto!