Efter en mycket svag höst blev det våryra på börsen men lite kyla har smugit sig på sista tiden. Hur ser det ut framöver? Aktie-TV tar tempen på världskonjunkturen och Swedbanks analytiker ger sin syn på aktiemarknaden och hur man för närvarande bör positionera sitt sparande.

Vilka är fördelarna med att fördela sitt sparande mellan olika tillgångsslag? Hur mår marknaderna? Dessa och många andra frågor får svar i programmet. Från Swedbank Robur kommer förvaltaren Ingemar Syrèhn att ge en aktuell uppdatering om Sverige- och Exportfonden. Du möter också Roburs Aktiechef, Stefan Sundblom, som gör en djupdykning bland småbolag och sist men inte minst kommer Roburs VD, Liza Jonson, diskutera hållbarhet och avkastning.

Som tidigare innehåller sändningen förstås även de mycket populära intervjuerna med vd:ar för spännande börsbolag. Denna gång medverkar bland annat Bolidens VD Mikael Staffas, som kommenterar den fortsatta tillväxten för bolagets gruvor och smältverk. Electrolux är mitt inne i ett investeringsprogram och Professionella produkter planeras att knoppas av, VD Jonas Samuelson berättar vad som ska driva bolagets tillväxt framöver. Som vanligt kommer också ”Tips från coachen” som kan underlätta och ge inspiration till ditt sparande.

Här hittar du programmet
Mer information om programmet och en länk till sändningen hittar du på Aktiellt 
Länk till programmet