Vinnarna av årets "UF-företag" får betalt deltagande på entreprenörskonferensen Emax i Göteborg, som dock i år sker på nätet. De vinnande lagen i övriga kategorier vinner 1000 kronor i prispengar. Alla priser kom från Roslagens Sparbanks stiftelser.

Årets UF-företag – Happy Smile UF

Happy smile sålde miljövänliga tandborstar.

Motivering för priset:

" ─ Detta är ett företag som driver en lönsam linje med ett miljötänk som går hand i hand med lyckosam marknadsföring av produkten."

Vinnare i de övriga tävlingskategorierna

Vinnare i de övriga kategorierna, samt deras motiveringar.

Årets mest hållbara företag – Roslagsleken UF

"En leksam produkt som skapar social närvaro i en utmanande tid. En produkt som står stabilt i en föränderlig tid och ett sätt att uppmärksamma lokalt företagande."

Årets mest kreativa företag – Recrisp UF

"En kreativ produkt där gammalt blir till nytt. Med hög grad av kreativitet under såväl framtagandet av produkt, som under UF-året samt under presentationen visar företaget att gammalt kan vara nytänkande."

Årets bästa muntliga framträdande (via video i år) – WCAY UF

"För en presentation som väcker känslor och med en tydlig koppling till produkt och process som vittnar om respekt för hantverk."

Sofie Videfors och Karolina Losell

Sofie Videfors, UF-lärare på Roden och Karolina Losell, projektledare för Sparbankens samhällsnytta, presenterar de fina diplomen och jättecheckarna som vinnarna kommer få efter finalen.

Stort grattis till alla vinnare önskar vi på Sparbanken och Sparbankens stiftelser!