Hoppa till huvudinnehåll

Bättre Affärer - september 2023

Siduvud för Bättre Affärer september 2023

Bättre Affärer kommer med tips och råd, fakta och inspiration till dig som är företagare.

Så sparar du för framtiden

Tjänstepension, direktpension eller kapitalförsäkring? Det finns många sätt för dig som företagare att spara för framtiden.  Här visar vi på några av möjligheterna och tittar närmare på tre sparformer.

Andreas Lindgren

Seminarium 25/10 "Vatten i krissituationer"

Välkommen till ett seminarium om vatten, inom ramen för vårt projekt Rädda Östersjön, onsdagen den 25 oktober i på Campus Roslagen i Norrtälje.

Kvällens föreläsare är Andreas Lindgren, VD på Norrtälje Vatten och Avfall AB, som arbetat länge inom vatten- och avfallsområdet.

small business couple loading up the truck with goods

Klara höstens utmaningar

Företagens förväntningar för det närmaste året är lågt ställda. Hög inflation, ökade kostnader, stigande räntor och svagare konjunktur dämpar framtidstron. Läs tipsen om hur du kan öka motståndskraften i ditt företag.

Tips

Betalkort Företag i stället för Visa Business Card

Du som har ett Visa Business Card kommer under oktober få det utbytt mot ett Betalkort Företag. Det är ett Mastercard och innebär att du får ett nytt och bättre kort i plånboken. Det nya kortet skickas till dig i god tid innan det gamla upphör att gälla. 

Hur tar du betalt av dina kunder?

Oavsett om du driver butik, restaurang eller handel online har Swedbank Pay betallösningen för dig. 

Har du hållbara idéer?

Har du en idé för att minska samhällets klimatpåverkan? Sök stöd från Klimatklivet. Nästa ansökningsperiod är öppen 18–29 september 2023.