När? Torsdag 21 mars 2019 klockan 18.30 – 20.45 (Vi bjuder på kaffe och smörgås från klockan 18.00.)

Var? Roslagens Sparbanks samlingssal, Danskes gränd 2, Norrtälje, (ingång från Kyrkogatan)

Program

  • Utmaningar och möjligheter för kommunens fortsatta tillväxt
    Alliansen för Norrtälje kommun, Bino Drummond, kommunstyrelsens ordförande, Robert Beronius, Anders Olander och Göte Vaara.
  • Kan man säga nej på mer än ett sätt?
    Kulturkrockar och förutfattade meningar i mötet mellan kommun och företagare, Anna-Lena Holmström, regionchef, svenskt näringsliv
  • Aktuellt från kommunens näringslivskontor
    Rodrigo Garay, tf näringslivschef och Marcus Iliev näringslivsutvecklare.

Anmäl dig

Välkommen med din anmälan, senast den 18 mars, via denna hemsida

www.allready.net/roslagen

Användarnamn: utveckling
Lösenord: sparbanken

OBS ! Begränsat antal platser.

NUAB – En mötesplats

Norrtälje Utvecklings AB – Nuab – är en av många andra mötesplatser för diskussioner om utvecklingen av vår kommun. En mångfald av olika mötesplatser, ger alla goda krafter som vill skapa utveckling av vår kommun, en möjlighet att delta i debatten. Ju fler mötesplatser, ju fler kan vara med och bidra till samhällsbygget.

Samhällsfrågor, infrastruktur och förutsättningarna för näringslivet är de grundläggande frågorna vid träffarna. Sysselsättning, arbetsmarknad, befolkningsutveckling, tillgänglighet och kommunikationer är viktiga områden liksom skola, vård och omsorg.

Roslagens Sparbank – en närproducerad bank

Roslagens Sparbank är en lokal bank på riktigt – vi finns bara här i Norrtälje kommun – här tas alla beslut och här bor 90 procent av våra medarbetare – vi känner vår marknad och går på samma gator som du.

Du hittar oss på många platser i vår kommun, då är det enkelt för dig att titta in när du känner att du vill möta en människa för dina bankärenden.

Att vi är en just en sparbank betyder att vi delar med oss av vår vinst för att utveckla vår bygd istället för att dela ut pengar till aktieägare, för några sådana har vi inte.