Onsdagen den 13 maj 18.30 lanserar vi vårens upplaga av Aktie-TV, programmet som guidar dig genom bankens aktuella investeringsstrategi, synen på aktiemarknaden och vilka sektorer samt bolag som kan vara intressanta att placera i. Vi kommer naturligtvis även diskutera hur den speciella situationen med Corona påverkar konjunkturen, bolag och den egna ekonomin.

Som vanligt kommer Aktie-TV att träffa ett antal vd:ar i börsnoterade bolag som ger sin syn på utvecklingen av bolaget och den bransch de verkar i.

Förutom bankens investeringsstrateger, som utvecklar hur man kan fördela sitt sparande i en marknad som inte är helt lätt att förutse, får du även möjlighet att träffa ett antal förvaltare från Robur som berättar hur de har agerat i den börsturbulens som varit under våren och hur de ser på framtiden för sina respektive fonder och marknader. Vi kommer också diskutera pension och sparande och hur man kan tänka utifrån sina egna förutsättningar och mycket mer..

Möt oss digitalt och ställ dina frågor

Med anledning av rådande läge erbjuder vi dig att tryggt och säkert ta del av programmet via länk hemifrån. Efter programmet vill vi även ge en möjlighet att prata med oss och ställa dina frågor direkt till placeringsrådgivarna i Roslagens Sparbank. Vi livesänder frågestunden på Facebook.

Datum: Onsdagen den 13 maj 2020
Tid: Direktsänd Aktie-TV, kl. 18.30
Livesänd frågestund via Facebook, från cirka kl. 19.00
Plats: Aktie-TV ser du på Swedbank-Aktiellt

Vår livesända frågestund på Facebook ser du här

Ingen anmälan behövs

På grund av upplägget i år behöver du inte anmäla dig.

Du behöver inte ha ett konto på Facebook för att se sändingen, men det behövs om du vill kunna ställa frågor.

Varmt välkommen!