Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Drömmer du om att jobba med sociala medier?

Emsloo

Drömmer du om att jobba med sociala medier?

Skulle du vilja träffa en influenser som tjänar pengar på sitt Instagram och bloggande?

Kom till Sparbanken onsdag den 9mars och lyssna på hur den sociala influencern E M I L Y (@emsloo) lyckades på sociala medier och hur hon jobbar idag.

Emsloo

Ung och student - få koll på din ekonomi

Hos oss på Roslagens Sparbank får du som är ung och/eller student hjälp med allt kring din ekonomi utan avgift.

Rådgivningen är gratis och för alla. Du behöver inte kunna massor om ekonomi när du kommer till oss, det är vårt jobb att hjälpa dig. Ring oss på 0176-770 00 eller kom in på våra kontor i Rimbo, Hallstavik, Älmsta eller Norrtälje så berättar vi mer om vad vi kan göra just för dig.

Egna pengar, egen koll

Skaffa ett konto med Bankkort Visa Ung och telefon- och internetbanken. Då ingår ett ID-kort, värde 400 kronor. Gäller upp till 17 år.

100% studentrabatt

Kort, internetbanken och andra banktjänster - fritt startpaket för dig som är över 18 år, studerar på eftergymnasial nivå och får CSN-insättning på konto i Roslagens Sparbank. För vissa tjänster kan kostnader tillkomma.

Vi älskar Roslagen!

Roslagens Sparbank är mer än ett namn, det förklarar varför och för vem vi finns till. En sparbank är speciell för vi ger tillbaka en del av vår vinst till dig och andra som bor i Roslagen. Vi delar ut stipendier och sponsrar bland annat idrott, föreningar och kulturevenemang. Bland annat har vi sett till att alla skolor i Norrtälje Kommun har kunnat anlita Stiftelsen Friends för endast en tiondel av kostnaden. Här kan du läsa mer om vad vi gör för Roslagen och rospiggarna.

Privatekonomiska föreläsningar i skolan, kostnadsfritt

 

Tips!

Mobilbanken Ung
Med banken i mobilen är det lätt att ha koll på pengarna!

Läs mer

Körkortserbjudande
Månadsspara och få körkortslektioner.

Vill du ha Sveriges snyggaste kort?
Nu kan du designa ditt eget bankkort! Som första bank i Sverige kan vi nu, tillsammans med Swedbank, erbjuda dig möjligheten att själv välja hur ditt bankkort ska se ut.

 

Stäng Skriv ut