Meny
Våra privattjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Nyckelkund

Här hittar du oss i sommar

I sommar kan du nå oss på det sätt som passar dig bäst, från stugan eller i hängmattan. Du kan till exempel ställa dina frågor till oss via appen och internetbanken.

 

Fler kontaktvägar:

 

Läs mer om sommarens öppettider på våra olika kontor

Smarta tjänster på dina kort

  1. Lugn, i appen och internetbanken kan du tillfälligt spärra kortet medan du letar. Om du däremot misstänker att det är stulet eller att du tappat det ska du genast spärra kortet. Vi hjälper dig med det dygnet runt via Spärrservice, 08-411 10 11 (+46 8 411 10 11).

    Spärra kortet

  2. I appen och internetbanken kan du när som helst slå på och stänga av möjligheten att använda kortet på internet. För bankkort kan du även stänga för automatuttag.

    Öppna och stänga för internetköp

  3. I appen och internetbanken kan du se koden till ditt bankkort. För ditt betal- och kreditkort kan du kontakta Entercards kortservice eller oss så får du koden hemskickad.

    Pinkod till kortet

  4. Du gör det genom att koppla ditt bankkort och betal-och kreditkort till olika digitala tjänster, exempelvis Apple Pay eller Sparbanken plånbok.

    Digitala betaltjänster

Visste du att det ingår en del tjänster i dina kort?

  1. När du handlar med ditt betal- och kreditkort ingår ”drulleförsäkring”, prisgaranti och förlängd garanti. Försäkringsgivare är Europeiska ERV.

    Läs mer och se villkor

  2. Även om det är trist att inte kunna se den kan du som har ett Mastercard Guld eller Platinum få ersättning om du visar ett läkarintyg. Gäller både evenemang hemma och på resan som du betalat med dessa kort. Försäkringsgivare är Europeiska ERV.

    Läs mer och se villkor

  3. Försäkringen kan bland annat ge dig ersättning för försenad ankomst och försenat bagage. Försäkringsgivare är Europeiska ERV.

    Läs mer och se villkor

  4. Med en hemförsäkring via banken får du till exempel reseförsäkring med utökat reseskydd och bortaskydd på lösöre utanför hemmet. Försäkrar du både bilen och hemmet kan du som Nyckelkund få upp till 20 % rabatt på alla tecknade försäkringar. Erbjudandet är inte tidsbegränsat och gäller vid tecknande av helårsavtal. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkrings AB.

    Läs mer om försäkringar på roslagenssparbank.se/forsakringar