Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Världsnaturkorten WWF

Banken arbetar kontinuerligt med att se över och förenkla vårt produktutbud. På samma sätt utvecklar banken även samarbeten med ideella organisationer. Vi har dock beslutat att inte längre samarbeta med Världsnaturfonden WWF via kort.

Befintliga Världsnaturkort kommer i samband med att giltighetstiden löper ut bytas mot Bankkort Maestro, Bankkort MasterCard eller Betal-& Kreditkort MasterCard.

  • Världsnaturkortet Bankkort Maestro byts ut till Bankkort Maestro.
  • Världsnaturkortet Bankkort MasterCard byts ut till Bankkort MasterCard.
  • Världsnaturkortet Betal- & Kreditkort MasterCard byts ut till Betal-& Kreditkort MasterCard.

Pris

Det nya kortet fungerar på samma sätt som det gamla men har en lägre årsavgift eftersom en del av avgiften inte längre går till WWF. Årsavgiften för Bankkort Maestro är 195 kronor och årsavgiften för Bankkort MasterCard är 250 kronor.

Vill du fortsätta stödja WWF?

Så länge du har ditt Världsnaturkort kvar fortsätter du att stödja WWF via ditt kort.Du kan fortsätta att stödja WWF på ett enkelt sätt, till exempel via autogiro till insamlingskontot: 90 1-9746 (bankgiro). Vi hjälper dig gärna med detta.

Information om WWF och hur du kan fortsätta stödja deras arbete hittar du på wwf.se/insamlingsportal

Har du några frågor kring detta är du välkommen in till närmaste bankkontor eller kontakta telefonbanken på 0176- 770 00

Stäng Skriv ut