Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Vill du ha Sveriges snyggaste bankkort?

 

Kort på Kort Barn

Designa ditt eget bankkort i internetbanken. Använd en bild som du själv har tagit eller välj en från vårt bildgalleri.

Så här fungerar Kort på kort

Så här fungerar Kort på kort

Välj själv vilken bild du vill ha på ditt kort. Har du ingen egen bild kan du välja en bild från vårt bildgalleri. Designa sen ditt kort precis som du vill ha det genom att ändra storlek, rotera eller flytta på bilden.

För att ansöka om tjänsten måste du ha ett Bankkort Visa, Bankkort Visa 2, Bankkort Visa Mer, Bankkort Visa Ung eller Bankkort Maestro samt internetbanken med dosa eller personlig kod. Du ansöker om tjänsten i internetbanken. Har du inget kort eller internetbank, klicka på Bli kund.

Råd och tips

  • För att få den bästa bildkvaliteten på ditt kort bör din bild hålla sig inom vissa kvalitetsramar. Läs mer om bildkvalitet i Information om uppladdning.
  • Inte alla motiv är tillåtna. Läs mer i de särskilda villkoren för bilder till höger.
  • Läs gärna igenom Frågor och svar till höger.

Mer information

Har du frågor om Kort på kort är du alltid välkommen att komma in till oss på kontoret eller att ringa telefonbanken, Personlig service - 0176-770 00

Så här skaffar du Kort på kort

- Logga in i internetbanken med dosa
- Välj Beställ tjänster eller Kortöversikt
- Välj Ansök om Kort på kort

Till Internetbanken

Om du är under 18 år ansluts Kort på kort på bankkontor med förmyndares godkännande. Därefter skaffas tjänsten i Internetbanken.

Fullmakt (pdf)

Pris

100 kronor (inklusive moms) per godkänd bild. Debiteras vid varje ny godkänd bild.

Stäng Skriv ut