Hoppa till textinnehållet

Ansök om bolån direkt

Du kan låna upp till 85 procent av bostadens värde när du köper bostad eller ska renovera

Hur flyttar jag mitt bolån?

Ring och ansök 0176-770 00

Boka tid för rådgivning

Välkommen till ditt närmaste bankkontor

Varför låna lokalt i Roslagen?

Var med och bygg framtidens Roslagen

När du väljer att lägga ditt bolån hos oss är du med och bygger ett Roslagen där människor kan utvecklas och må bra. En stor del av vårt överskott omvandlas nämligen till stöd för idrott, kultur och föreningsliv där du bor

Bild från Norrtälje Hamn

När du lånar lokalt stannar pengarna i Roslagen

Att vi är en just en sparbank betyder att vi delar med oss av vår vinst för att utveckla vår bygd istället för att dela ut pengar till aktieägare, för några sådana har vi inte.

Bild från Gräddö

Rospiggar har lånat lokalt i över 160 år

Redan från starten av sparbanksrörelsen var grundidén att lokalsamhällen mår bäst av att ha en lokal bank som kan trakten och är engagerad i dess utveckling. Det är ett åtagande som vi på Roslagens Sparbank kommer att fortsätta utveckla framåt.

Bild från Grisslehamn

Att låna lokalt är enklare

  • Vi är en lokal bank på riktigt – vi finns bara här i Norrtälje kommun – här tas alla beslut och här bor 90 procent av våra medarbetare – vi känner vår marknad och går på samma gator som du
  • Du hittar oss på flera orter i vår kommun, när du känner att du vill möta en människa för dina bankärenden. Du kan alltid boka ett möte när det passar dig, även utanför våra öppettider. Det går också utmärkt att boka ett telefonmöte med oss.
Höstbild

Tio steg mot ett lyckat bostadsköp

Ta hjälp av vår steg för steg-guide när du ska genomföra ditt bostadsköp.

Young boy opening the front door to his house