Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Ett attraktivt och öppet Roslagen i tillväxt!

Toppbanner  trädkrona

Det unika med sparbanken - närproducerad bank

Roslagens Sparbank är en bank som är ett eget företag med en egen styrelse. Huvudkontoret finns i Norrtälje.

Vi är en sparbank och det har klart sina fördelar. Vi finns alltid nära kunden och alla beslut fattas här i Roslagen. En annan väsentlig punkt, som skiljer oss helt och hållet ifrån andra banker, är att vi inte har några aktieägare. Istället delar vi med oss av överskottet till bygden i form av sponsring, stipendier och bidrag. En närproducerad bank helt enkelt.

Läs mer om bidrag och sponsring

"Myntet" står för samarbete

Vårt samarbete med Swedbank symboliseras med "myntet" som du ser tillsammans med vårt namn Roslagens Sparbank. Vi har många gemensamma erbjudanden med Swedbank och då är avsändaren Swedbank och sparbankerna eller ibland bara Swedbank.

Våra utmärkelser

Vi har både blivit Årets Bank och Årets Lokala Bank, utmärkelser som vi så klart är stolta och tacksamma över!

Läs mer om utmärkelsen Årets Bank 2008

Läs mer om utmärkelsen Årets Lokala Bank 2013

Sparbankernas Riksförbund

Som fristående sparbank är vi också en del av Sparbankernas Riksförbund. Förbundets uppgift är att som intresseorganisation tillvarata medlemmarnas gemensamma intressen.

Vi ger dig mer!

Under rubriken "Vår verksamhet" kan du läsa om Roslagens Sparbanks syn på bankverksamhet som på flera sätt skiljer sig från affärsbankernas.

Välkommen till oss!

Bli kund

Du kan också bli kund i den enda banken med kontor på fyra orter i kommunen. Besök något av våra bankkontor i Norrtälje, Älmsta, Rimbo eller Hallstavik, eller kontakta oss via internet.

Bankens organisation

Klicka på bilden nedan för att få se en bild av hur Roslagens Sparbank är organiserad:

Organisationsschema Roslagens Sparbank

Stäng Skriv ut