Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Stipendier till Ungdomsledare

Roslagens Sparbank Stiftelse för Näringsliv och Kultur vill uppmuntra ideellt arbetande ungdomsledare för deras oerhört betydelsefulla arbete för våra ungdomar.

 Nominera din ungdomsledare till oss.

Har du en ungdomsledare som betyder mycket för dig? Har dina barn en ledare som du tycker alltid gör det där lilla extra? Finns det en ungdomsledare i din förening som ni vill premiera för sina insatser?

Mejla din nominering med en motivering som beskriver den föreslagne stipendiaten till:

isabelle.lindstrom@roslagenssparbank.se 

alternativt via telefon 0176-771 12

Senast den 20 december behöver vi ha din nominering.Du får nominera högst två kandidater.

Vad händer sedan?

En jury bestående av representanter från Roslagens Sparbanks Stiftelser och Norrtelje Tidning utser tre stipendiater som får 10 000 kronor vardera. Stipendierna delas ut på Idrottsgalan i Norrtälje fredagen den 2 december 2018.

Tidigare år

Även på Idrottsgalan 2017 delade Roslagens Sparbanks stiftelser ut tre Ungdomsledarstipendier á 10 000 kr. För att uppmuntra det enorma jobb många lägger ner på att arbeta med, utveckla och stötta idrottsungdomar i Roslagen.

Dessa tre fick motta 2016 års Ungdomsledarstipendium á 10 000kr:
* Jonas Sköld, Norrtälje Brottarklubb (kunde tyvärr inte närvara på utdelningen)
* Stefan Arnesen, Väddö Golf
* Linnea Ahlqvist, Norrtälje Segelsällskap

Frågor

Kontaktperson under Karolina Losells föräldraledighet är Isabelle Lindström. Eventuella frågor kan du e-posta till henne här.

 

Roslagens Sparbanks Stiftelser - logga

Stäng Skriv ut