Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Föreningens vardagstjänster

En grupp vuxna, ungdomar och barn på utflykt vid en sjö.

För att vardagen ska flyta så smidigt som möjligt och ekonomin fungera, är det viktig att ha tjänster och produkter som passar din förening. Läs mer om våra produkter och tjänster för föreningar, med säte i Norrtälje kommun, nedan.

Glöm inte att ansöka om organisationsnummer hos Skatteverket

Alla föreningar kan ansöka om ett organisationsnummer hos Skatteverket. Det är viktigt att föreningen skaffar ett organisationsnummer innan föreningen kan registreras i banken och öppna banktjänster. Du hittar blanketten via länken till Skatteverket på höger här på sidan.

Föreningskonto

Alla betalningar kan styras till samma konto, och du kopplar enkelt på en rad andra tjänster och produkter.

Placeringskonto
Sparkonto. Inga uttags- eller beloppsbegränsningar. 

Bankgiro

Underlättar både in- och utbetalningar till föreningens företagskonto.

Bankkort

Med ett bankkort kan du betala när du vill och där du är direkt i butik eller genom att ta ut pengar i en uttagsautomat.

e-bokföring

Du kan sköta föreningens hela ekonomi med hjälp av en dator och internetbanken. Varje gång du loggar in ser du vilka händelser på föreningens konto som ska bokföras. Några klick senare är du klar.
Läs mer om e-bokföring

Internet- och telefonbanken

Banken behöver aldrig vara längre bort än närmaste dator eller telefon.

Kontakta oss redan idag!

Välkommen att kontakta din företagsrådgivare på banken redan idag. Hon eller han berättar gärna mer och hjälper dig att komma igång!
Till våra bankkontor
Kontaktformulär

 

Stäng Skriv ut