Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Cash Management

Man vid dator

Förenklat uttryckt handlar Cash Management om att ta betalt så fort som möjligt, behålla pengarna så länge som möjligt och under tiden förvalta dem så effektivt som möjligt. Eller ännu enklare uttryckt, att tjäna pengar på pengarna.

Banken via Internet Företag

I Banken via Internet Företag har du hela företagets ekonomi presenterad. Du kan ta ut kontoutdrag, göra överföringar, betala fakturor och löner m.m.

Företagskort

När du betalar eller tar ut pengar med ditt Bankkort Företag dras beloppet direkt från företagets konto i banken.

Med Visa Business Card kan du betala hotellet, restaurangen och biljetterna. Dessutom kan du göra uttag från bankkontor och uttagsautomater när du vill. Fakturering och betalningsdatum anpassar du själv efter ditt företags rutiner.

American Express Business Card är för dig som har ett rörligt arbete med många sociala kontakter både i Sverige och utomlands - t.ex. som säljare, konsult eller rådgivare.

Bankgiro

Bankgirot är den enda girotjänst du behöver. Bankgirosystemet innehåller alla tjänster och funktioner som krävs för att hantera ett företags samtliga betalningar.

Stäng Skriv ut