Hoppa till textinnehållet

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

får du "Ett rikare liv"

Sommartips från Sparbanken!

 

Få inspirerande tips och råd som kan hjälpa dig i vardagen och som ger dig bättre koll på din vardagsekonomi. Så att livet blir enklare och framtiden roligare.

 

 

Kontakta oss gärna

Kundcenter

0176-770 00

Spärrservice

08-411 10 11

Hitta ditt bankkontor

Sök kontor

Följ oss sociala medier

Vi finns på Facebook


Varning för falska samtal

Bedragare ringer och påstår att de är från banken eller polisen. De vill komma åt koder från dosan eller att du loggar in med Mobilt BankID. Om du får den här typen av samtal: Lägg genast på. Har du lämnat ut koder, kort- eller kontouppgifter? Kontakta banken på telefon eller besök närmaste bankkontor. Så skyddar du dig mot bedrägerier

Aktuellt just nu

Skördetider

Nu är det skördetider! Det firar vi med olika skördemarknader runt om i Roslagen. Den 31 augusti är det stor skördefest i Societetsparken i Norrtälje.
Välkommen!

Bild på grönsaker

Sök bidrag för dina projekt

Sparbankens stiftelser delar ut bidrag till projekt och aktiviteter som är till allmän nytta och betydelse för samhället. Senast den 31 augusti vill vi ha din ansökan.

Stiftelseutdelning 190429 Gruppbild

Stor företagarträff 19 september

Kom och lyssna på information om hamnprojektet, inspireras av Företagarnas vd, Günther Mårder som föreläser och ta del av ett panelsamtal om näringsklimatet den 19 september, då Företagarna Roslagen och Roslagens Sparbanks Stiftelser bjuder in dig som företagare till en inspirerande eftermiddag och kväll!

Bild på Johan Persson, Karolina Losell och Günther Mårder

Kolla ditt avlopp

Utvecklingscentrum för Vatten och Roslagens Sparbanks stiftelser efterlyser fastighetsägare med småavlopp som vill få de undersökta på ett vetenskapligt sätt.

Gör en analys till subventionerat pris av de viktigaste parametrarna, de som övergöder Östersjön och de som kan kontaminera ditt dricksvatten.

Mathildalaboratoriet skylt

Billigare courtage

Nyhet - ny sänker vi courtaget för dig som handlar med aktier - från 0 kronor per affär.

0 kr
3 månaders bolåneränta:
2,25%
1 år 2 år 3 år 4 år
2,25% 2,20% 1,95% 2,00%
Gäller från och med 2019-06-28

Roslagsmiljonen - gör nytta i Roslagen

Varje medarbetare på banken får skänka 10 000 kronor till en valfri förening, eldsjäl eller projekt som gör Roslagen till en bättre plats att leva på. Roslagsmiljonen är ett femårigt projekt initierat av Roslagens Sparbanks Stiftelser som ger en miljon till nytta för Roslagen

Bild på IBK Roslagsalliansen lag09