Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Rädda Östersjön prisutdelning
Johanna och Hampus på Grindskolan

Tre vinnande klasser i "Rädda Östersjön"

Under hösten har Sparbanken arrangerat en teckningstävling i hållbarhetens tecken bland kommunens årskurs 4 med Temat ”Rädda Östersjön”.

Tävlingen lanserades på "Klassfesten" och nyligen meddelade vi tre klasser att de hade var sin vinnande teckning, vilket gav 3000 kronor i vinst till klassen, samt motsvarande summa till Världsnaturfondens projekt ”Rädda Östersjön”.

Vinnarna

De klasser som vunnit är:

  • Grindskolans åk 4
  • Grisslehamns skola åk 4
  • Hallsta skola åk 4

Vi har varit på Grindskolan och Grisslehamnsskolan och delat ut priser, och Hallsta skola ligger i närtid. Den vinnande teckningen på Grindskolan saknade namn, det blev därför en överraskning vem som kammat hem vinsten åt klassen.

Priserna (och de enorma bankcheckarna) delas ut av Sparbankens miljösamordnare, Johanna Johansson, som åker runt till skolorna.

Se bidragen på banken

Vissa tävlingsbidrag kommer finnas till allmän beskådan på de digitala skärmarna på våra kontor samt en vernissage på vår mötesplats vid Norrteljeporten under våren. Mer information om detta kommer.

Rädda Östersjön prisutdelning Grislehamns
Lovisa från Grisslehamnsskolan åk 4-5 och Johanna

Rädda Östersjön vinnarbilden

Hampus vinnande tävlingsbidraget för Grindskolans åk 4
Stäng Skriv ut