Hoppa till textinnehållet

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Ställ gärna en fråga till oss.

 

Det enkla sättet att glädja ditt framtida jag

Månadsspara till pensionen.

Kontakta oss gärna

Kundcenter Privat

0176-770 00

Spärrservice

08-411 10 11

Hitta ditt bankkontor

Sök kontor

Följ oss sociala medier

Vi finns på Facebook


Varning för falska samtal

Bedragare ringer och påstår att de är från banken eller polisen. De vill komma åt koder från dosan eller att du loggar in med Mobilt BankID. Om du får den här typen av samtal: Lägg genast på. Har du lämnat ut koder, kort- eller kontouppgifter? Kontakta banken på telefon eller besök närmaste bankkontor. Så skyddar du dig mot bedrägerier

Aktuellt just nu

Vi bygger om på roslagenssparbank.se

Vi vill att det ska vara enkelt för dig att hitta det du söker på vår webbplats. Därför byter vi nu teknisk plattform. Om du använder roslagenssparbank.se ofta kanske du tycker att några sidor ser lite annorlunda ut, men det mesta är precis som innan.

Sök sommarjobb 6 mars

Till våren och sommaren 2019 behöver vi sommarvikarier inom kassa/kundtjänst samt backoffice. Kom på öppet hus med speed dating den 6 mars mellan klockan 15-18 och träffa oss för en kort intervju.

Sommarjobbare 2018 gruppbild

Ledig lägenhet

Vi har en ledig lägenhet i Roslagens Sparbanks ungdomslägenheter på Campus Roslagen i Norrtälje. Ansök senast 19 februari!

Sparbankens lägenheter på Campus Roslagen

Vill du plugga utomlands?

Nu är en ny ansökningsperiod för stipendier för utlandsstudier från Roslagens Sparbanks Stiftelser öppen för dig som vill studera vid högskola, universitet, forskningsinstitut eller ett år på High School. Välkommen med ansökan senast den 28 februari.

Young people saying goodbye at train station