Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Martin Lidberg
Martin Lidberg

En uppskattad inspirationskväll med Martin Lidberg!

Vägen till framgång

Det blev en mycket uppskattad och tankeväckande föreläsning med Martin Lidberg!

Vi var många som, tidigare i veckan, fick lyssna till inspirationsföreläsningen med Martin Lidberg där han bland annat berättade hur han lyckades med sin pojkdröm genom att bli världsmästare i brottning.

Med sin egen karriär som ledsaga talade han om vikten av fokusering, rätt mental inställning samt hur man kan arbeta mentalt för att prestera bättre och uppnå sina mål. Oavsett om man vill bli bättre i sitt yrke, studier, familjeliv eller idrott så är det alltid en förutsättning att tänka positivt och tro på sig själv för att lyckas.

Under föreläsningen fick vi också många goda tips och råd kring hur vi alla kan prestera bättre samt hur viktig vår mentala inställning är!

Några av de tips vi fick av Martin på användbara mentala övningar var:

  • Att överföra de negativa ”inre” samtalen till positiva ”inre” samtal.
  • Att använda oss mer av positiva ”selftalk” – som gör att vi både presterar bättre och blir mer positiva till oss själva.
  • Att använda oss av visualisering. Detta ökar bland annat koncentrationsförmågan, minskar nervositet och ängslan i kroppen och skapar en mental förberedelse.
  • Att använda oss av mentala ”triggers”. Detta innebär att vi har antingen en fysisk eller mental ”trigger” som peppar och motiverar oss att prestera bättre!

Vidare rekommenderade Martin att vi ska försöka finna nya vägar för att nå våra mål. Vad kan vi göra annorlunda? Han delade också med sig av erfarenheten av hur viktigt det är att ha målbilder.

Bilder

Nedan kan du se bilder från den uppskattade föreläsningen.

Martin Lidberg
Martin Lidberg föreläser

Publik
Fullsatt samlingssal på Roslagens Sparbank!

Föreläsare
Andrea Granholm och Cecilia Annér, båda rådgivare på Roslagens Sparbank, berättade om vårt Ungdomsråd och om våra föreläsningar om privatekonomi för ungdomar.

Blommor
Karolina Losell, projektledare Roslagens Sparbank, överlämnade blommor till Martin Lidberg.

Stäng Skriv ut