Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Ett attraktivt och öppet Roslagen i tillväxt!

Toppbanner  trädkrona

Det unika med sparbanken

Roslagens Sparbank är en bank som är ett eget företag med en egen styrelse. Huvudkontoret finns i Norrtälje. Vi har ett nära samarbete med Swedbank och har deras produkter i vårt sortiment. Vi sätter dock våra egna villkor vilket gör att vi kan överträffa storbankerna i det mesta. Dessutom ger vi tillbaka pengar till bygden i form av sponsring, stipendier och bidrag.

Klicka på länkarna för att läsa mer om:

"Myntet" står för samarbete

Vårt samarbete med Swedbank symboliseras med "myntet" som du ser tillsammans med vårt namn Roslagens Sparbank. Vi har många gemensamma erbjudanden med Swedbank och då är avsändaren Swedbank och sparbankerna eller ibland bara Swedbank.

Sparbankernas Riksförbund

Som fristående sparbank är vi också en del av Sparbankernas Riksförbund. Förbundets uppgift är att som intresseorganisation tillvarata medlemmarnas gemensamma intressen.

Vi ger dig mer!

Under rubriken "Vår verksamhet" kan du läsa om Roslagens Sparbanks syn på bankverksamhet som på flera sätt skiljer sig från affärsbankernas.

Välkommen till oss!

Bli kund

Du kan också bli kund i den enda banken med kontor på fyra orter i kommunen. Besök något av våra bankkontor i Norrtälje, Älmsta, Rimbo eller Hallstavik, eller kontakta oss via internet.

Stäng Skriv ut