Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Vår syn på hållbarhet

Att vara sparbank innebär att vara både bank och samhällsmotor. Att ta samhällsansvar, att göra samhällsnytta och att vara en motor för det lokala samhällets utveckling, är djupt rotat i bankens verksamhet och historia. Att samtidigt göra det på ett sätt som bidrar till långsiktigt hållbar utveckling – såväl ekonomiskt och ekologiskt som socialt – är också naturligt för en sparbank.

Vi gör det med vår bankservice och vår finansiella rådgivning. Vi gör det som företag och arbetsplats. Och vi gör det genom att varje år avsätta en del av vår vinst till aktiviteter och projekt,  via sparbankens stiftelser, som bidrar till Roslagens utveckling. Senaste verksamhetsåret uppgick den här avsättningen till åtta miljoner kronor.

Vår verksamhet bygger på god etik och styrning, långsiktiga relationer och engagerade människor som arbetar enligt sparbankens strategi och hanterar de ekonomiska, sociala och miljömässiga konsekvenserna av vår verksamhet.

Vi vill stödja våra kunder, medarbetare och intressenter genom att skapa värde och en långsiktigt hållbar tillväxt för att bidra till ekonomin i stort i vårt verksamhetsområde, Norrtälje kommun. Vi vill vara en positiv kraft på vår lokala marknad och den bygd vi verkar i.

För att kunna möjliggöra vår ambition och öka vårt långsiktiga, positiva bidrag kommer vi att arbeta för ett utvidga och utveckla samarbetet med kunder, leverantörer och andra viktiga intressenter i samhället.
 

Stäng Skriv ut